Villa Mimosa, Novigrad

Objavljeno: 27.05.2019.

Moderna i luksuzno uređena Villa Mimosa nalazi se u mirnom predgrađu Novigrada (Velika Stancija), 3000 m od plaže, 2500 m od centra i trgovine. Najbliži restoran nalazi se na 1500 metara udaljenosti.

Villa Mimosa proteže se na dvije etaže i ima površinu od 200m2. U prizemlju se nalazi kuhinja s blagovaonicom, tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Moderno opremljena kuhinja ima električni štednjak, pećnicu, hladnjak, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i aparat za kavu. Još jedna spavaća soba smještena je na prvom katu - galeriji.

Vila ima prostranu natkrivenu terasu s roštiljem, vrt te privatni bazen. Privatno parkiralište, SAT TV, klima uređaj, perilica rublja, perilica posuđa, Wifi i bazen su uključeni u cijenu. Mali kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu.

Kontaktirajte agenciju Krevatin Tours iz Novigrada ili online rezervirajte ovaj smještaj i provedite godišnji odmor u Istri: https://krevatin-tours.hr/istra/novigrad/kuca-za-odmor/villa-mimosa

Podijeli ovaj članak

Kontaktirajte Krevatin Tours

Povezane vijesti

Što nudimo
Published: 10.05.2023.
1. Vaše ćemo želje pretočiti u stvarnost - sve što trebate učiniti je napisati nam kakav smještaj tražite, u kojem terminu i za koliko osoba, a mi ćemo se potruditi... 
Pročitaj više