5 razloga zašto je ljetovanje u vili idealan izbor

Objavljeno: 11.05.2022.

1. Sigurni su za djecu

- Većina naših vila prilagođena je obiteljima s malom djecom. Ograđeni tereni, velike površine za igru i uživanje pa čak i postavljeni dječji bazeni velika su prednost za bezbrižno zabavljanje vaših mališana, ali i garancija sigurnosti daleko od stranaca.

2. Najviša razina privatnosti

- Glavni cilj odmora je isključiti se iz užurbanog života, brige svesti na minimum, napuniti baterije za povratak u stvarnost i uživati u odmoru s ljudima koje volite. A to je upravo ono što vam omogućuje boravak u vili. Cijelo mjesto imate samo za sebe i svoju obitelj, bez gužve drugih gostiju ili buke glasnih susjeda. Vile su većinom smještene u ruralnim dijelovima i pružaju vam najvišu razinu privatnosti i mira.

3. Idealno za grupe i/ili proslave

- Planiranje odmora za veliku obitelj ili grupu prijatelja ne morate zakomplicirati traženjem smještaja i provjeravanja dostupnosti apartmana ili soba po hotelima. Vila je idealan odabir za zajednički odmor. Cijela grupa može uživati u zajedničkim pogodnostima vile, bez odvajanja grupe i neodobravajućih pogleda stranaca koji misle da ste preglasni. Isto tako, ovakav način ljetovanja može biti i financijski pogodniji od grupnih aranžmana u hotelima.

4. Osjećaj vlastitog doma

- Sve vile uređene su tako da kroz cijeli boravak imate osjećaj ugode i sigurnosti, kao da ste u vlastitom domu. Slobodni ste organizirati odmor na način koji vama odgovara bez dogovaranja oko korištenja bazena ili, na primjer, teniskog terena s drugim gostima. Radite što želite i kada želite.

5. Povedi svog četveronožnog ljubimca

- Prihvaćanje kućnih ljubimaca postaje trend, a mi razumijemo i zašto. Pas je za većinu član obitelji bez kojega niti odmor ne bi bio potpun. Sve je više upita, ali i zahtjeva od strane gostiju, koji ne žele svoje krznene ljubimce ostaviti na čuvanje. Ponuda se prilagodila potražnji, stoga i sami iznajmljivači sve više dopuštaju dovođenje ljubimaca. Jer kakav je to obiteljski odmor bez cijele obitelji na okupu?

Podijeli ovaj članak

Kontaktirajte Krevatin Tours

Povezane vijesti

Praznik rada u Novigradu
Published: 30.04.2024.
Svibanj se bliži, a svi znamo da je 1. svibnja u Novigradu mjesto za roštiljanje u parku Karpinjan!Program počinje rano ujutro, a možete se pridružiti biciklom ili... 
Pročitaj više
Dostupan novi smještaj
Published: 30.04.2024.
Viele Gäste, die seit Jahren über unsere Agentur Unterkünfte buchen, haben bereits ihre „Favoriten“ und kehren Jahr für Jahr an denselben Ort zurück. Das liegt daran,... 
Pročitaj više